Kontaveit jõudis raske võiduga Rootsi WTA-turniiril põhitabelisse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Liis Treimann

Rootsis Bastadis algas WTA-turniir, kus esimese paigutusena on tabelis värskelt Wimbledonis võidu vormistanud Serena Williams (WTA 1.). Anett Kontaveit (WTA 145.) mängis täna kvalifikatsiooniturniiri finaalis ning võitis.

Kontaveiti esimese ringi vastaseks kvalifikatsiooniturniiril oli rootslanna Malin Ulvefeldt (WTA 1039.). Esimene mäng kujunes eestlannale raskeks ja närviliseks, kuid see õnnestus siiski kolmes setis tulemusega 6:3, 4:6, 6:3 võita. Mõlemad mängijad tegid ohtralt topeltvigu ja vastase pallingul võideti matshi jooksul geim koguni 12nel korral, vahendas tennis.ee.

Põhiturniirile pääsemiseks pidi Kontaveit võitma veel ühe mängu. Kvalifikatsiooniturniiri finaalis oli eestlanna vastaseks Itaalia mängija Alberta Brianti (WTA 185.). Pärast 6:2 kiirelt võidetud avasetti jäi Kontaveit 4:0 teises setis taha ja kaotas seti 2:6. Otsustav sett oli kõige tasavägisem ja lõppes seisuga 6:4 Kontaveiti kasuks. Selle võiduga kindlustas eestlanna endale koha põhiturniiri tabelis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles