Van Gaal: Valdes ei täida mu soove

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Valdes.
Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Louis van Gaal kritiseeris nii Rafaeli kui ka Victor Valdesi, kellel kummalgi ei paista enam Manchester Unitedis kohta olevat.

United palkas endise Barcelona väravavahi Valdesi eelmise hooaja keskel pooleteistaastase lepinguga, kuid olukord on juba hapuks kiskunud ning sel nädalal jäeti ta klubi hooajaeelselt tuurilt täiesti välja, vahendab Soccernet.ee

Louis van Gaal soovis eelmisel hooajal, et Valdes mängiks vormi hoidmiseks klubi reservide eest, kuid väravavaht polnud valmis seda tegema ning see valmistas treenerile suure pettumuse. «Valdesi ei võetud tuurile, sest ta ei järgi minu filosoofiat,» ütles van Gaal.

Valdes polnud ainus, kes van Gaali kriitika alla langes. Kui temalt küsiti, et miks ta ostis paremkaitsesse Matteo Darmiani, kui tal oli juba Rafael olemas, vastas ta: «Paremkaitsjana pead sa ka kaitsma. »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles