Maailma 25. reket viidi USAs vanglasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami politsei foto arreteeritud Bernard Tomicist.
Miami politsei foto arreteeritud Bernard Tomicist. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma 25. reket Bernard Tomic arreteeriti USAs pärast seda, kui ta keeldus kohalikust hotellist lahkumast.

Austraaliat esindav Tomic oli koos sõpradega pidutsemas ühes Miami hotellis, kui naabrid kurtsid liigse müra üle ning saatsid olukorda kontrolli alla võtma hotelli turvateenistuse. 22-aastane tipptennistist ei võtnud väidetavalt kohalikke turvatöötajaid eriti tõsiselt ning lõi ukse nende nina ees kinni. Seepeale otsustas hotell Tomici toast välja tõsta ning selleks kutsuti kohale Miami politsei.

Võimuesindajad teatasid kohale jõudes Tomicile ning tema külalistele, et nad peavad asjad kokku pakkima ja lahkuma, sest vastasel juhul nad arreteeritakse. Kõik külalised kuulasid politsei sõna, kuid peoperemees Tomic keeldus lahkumast ning nii võeti maailma 25. reket vahi alla. Tomic viidi kohalikku vanglasse, kust ta hiljem 2000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabastati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles