Poola koondise peatreener: Eesti on alagrupis favoriit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Eero Vabamaegi/

Poola võrkpalli B-koondise peatreener, sel aastal Rzeszovi klubi Asseco Resovia Poola meistriks ja võrkpalli Meistrite liiga finaali viinud Andrzej Kowal andis volley.ee-le esimesed kommentaarid pärast eile õhtul toimunud treeningut Pärnu Spordihallis.

«Saal on täpselt paraja suurusega võrkpalli mängimiseks, ei liiga väike ega liiga suur. Loodan, et saal tuleb homme ja ülehomme rahvast täis. Meile meeldiks mängida täis tribüünide ees, isegi kui tegemist on vastaste poolehoidjatega,» rääkis Kowal esimestest muljetest.

Poola meeskonna peatreener veeretas meie alagrupis favoriidikoorma just Eesti õlgadele. «Eesti on alagrupi favoriit, sest teil on hea kombinatsioon kogemusest ja noorusest. Eesti on minu arvates väga tehniline meeskond, kõige esimese mänguelemendina mainiksin head vastuvõttu. Mängijatest tunnen hästi Ardo Kreeki, kes 2009. aastal mõned kuud Resovia klubis mängis. Veel tean sidemängijat, omal ajal samuti Poola liigas mänginud Kert Toobalit,» ütles Kowal.

Eesti kohtub Poola koondisega kodus täna ning homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles