Traagilise õnnetuse järel surnud Bianchi meeskond tegi ametliku avalduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Täna öösel vapustas vormelimaailma endise sõitja Jules Bianchi perekonna avaldus, mille järgi suri 25-aastane prantslane pärast üheksa kuud tagasi toimunud õnnetust. Mullu Bianchi meeskonnaks olnud Manor Marussia tiim tegi pärast oma endise sõitja ametliku avalduse, milles teatati, et tiim on uudisest vapustatud.

«Me oleme täiesti löödud sellest, et kaotasime Julesi pärast lahingut, kus ta nii palju vaeva nägi. Oli tõeline au, et ta meie meeskonna eest sõitis,» seisis Manori tiimi Twitteri postituses. Hiljem kirjutas meeskond, et mõne aja pärast on oodata ka pikemat ning ametlikumat avaldust.

Bianchi tegi oma masinaga raske avarii mullu oktoobris sõidetud Jaapani GP-l, kui ta kaotas auto üle kontrolli ja sõitis rajalt välja. Õnnetuseks oli just samal ajal samas kohas rajatraktor, mis oli ära vedamas Bianchi konkurendi masinat. Bianchi kihutas oma masinaga otse rajatraktorile otsa ja viidi hiljem kiirelt haiglasse, kuid langes siiski koomasse ning suri pärast üheksat kuud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles