Võrkpalli EM-finaalturniiri piletimüük algab lähipäevil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga.
Eesti võrkpalli rahvuskoondis sai teiseski mängus Poola meeskonnast jagu ja jätkab Euroopa liiga alagrupiturniiril täiseduga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Hetkel edukalt Euroopa liigas võidukalt esineva Eesti võrkpallikoondise hooaeg kulmineerub oktoobris Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril. Eesti Võrkpalli Liit alustab sel nädalal piletite müüki alagrupimängudele, kus Eestiga koos mängivad Itaalia, värske Maailmaliiga võitja Prantsusmaa ja Horvaatia. Mängud toimuvad Torinos.

Täpsem info piletihindade ja müügitingimuste kohta avaldatakse kohe, kui saadakse lõplikud kinnitused EM-i korraldajatelt.

Eesti mängude ajakava:

09.10. reede              21:00         Itaalia - Eesti

10.10. laupäev          17:30         Prantsusmaa - Eesti

11.10. pühapäev      15:00         Eesti - Horvaatia

(kohalik kellaaeg)

Juhul kui õnnestub alagrupis vähemalt kolmandaks tulla, siis play-off mäng on 13. oktoobril Busto Arzisios, Itaalias. Vastane tuleb sel juhul D-alagrupist, kus mängivad Venemaa, Serbia, Soome ja Slovakkia. Selle mängu kellaaeg on hetkel lahtine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles