Wenger: mõte Arsenalist lahkumisest ajab mu paanikasse

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Koguni 19 aastat Arsenali peatreenerina leiba teeninud Arsene Wenger saab peatselt 66 aastaseks. Algava hooaja eel on ta aga innukam kui kunagi varem, sest usub Arsenali võimetesse võita Inglise meistritiitel. 

19 aastat ühe klubi juures on pikk aeg ja nii on Wenger leidnud ennast nii mõnelgi korral mõtisklemast, milline ta elu teise meeskonna juures välja võiks näha. «See käib mul peast läbi küll, aga mitte kauemaks kui viieks sekundiks,» ütles ta The Mirrori vahendusel. «Peale seda lähen paanikasse.»

«Kui me eelmisel aastal mängisime Manchester Unitediga, siis ma küsisin Sir Alex Fergusonilt, kas ta igatseb oma tööd,» lausus Wenger. «Selle peale ta vastas, et muidugi mitte.»

Siiski tunnistab Wenger, et mõistab Sir Alex Fergusoni otsust. «Sir Alexile sai küll. Ta käib vaatamas kõiki ManU mänge ja lisaks sellele tegeleb ta oma hobustega,» sõnas Arsenali peatreener. «Mul aga pole hobuseid,» naeris ta.

Oktoobris 66 aastaseks saava Wengeri sõnul pole aga vanus mingiks takistuseks. «Ma pole kunagi varem nii pühendunud olnud. Minu arvates ei ole number mingiks näitajaks. Kõige olulisem on teha asja, mida sa armastad,» rääkis ta.

«Me võitleme Arsenaliga väga kõvasti, et hooaega võita, aga see saab olema väga keeruline. Premier League´is ei saa milleski kindel olla. Võin ainult öelda, et ma tunnen, et meil on võimalus võita,» ütles Wenger. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles