Sergei Terehhov: võib-olla raiskasime oma õnne Aktobe vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov
Sergei Terehhov Foto: Mihkel Maripuu

Ainsana jalgpalli Euroopa liigas Eesti au kaitsma jäänud Nõmme Kalju kaotas korduskohtumises 0:2 Vaduzile ja langes koondtulemusega 1:5 konkurentsist.

Liechtensteinist 1:3 kaotusega naasnud Kalju läks avaminutitest alates väravat jahtima ja võimalusi tekkiski, mitu neist Ats Purjel, kuid mida ei tulnud, oli vajalik tabamus.

«Otsustasime, et üritame kohe esimesest minutist kiire värava ära lüüa, et Vaduz saaks ka aru, et iga värav, mis seejärel tuleks, viiks meid edasi. Võimalusi oli, olime hästi mängus, aga väravat me lüüa ei suutnud,» võttis Kalju peatreener Sergei Terehhov kohtumise kokku.

«Teisel poolajal tuli väsimus, võtsime riske ja vastane nõelas oma kontrarünnkutega,» kirjeldas ta kahte olukorda, kust Mauro Caballero ja Naser Aliji Vaduzile võidu tõid.

Enim jäigi Terehhovil kripeldama see, et korralikku mängupilti ei suudetud tulemuseks realiseerida. «Väärisime küll väravat, meil oli nii palju nurga- ja trahvilööke… Võib-olla aga raiskasime oma õnne juba Aktobe vastu,» viitas Terehhov eelmisest ringist edasipääsemisele. «Mul pole mängijatele kummaski mängus midagi ette heita. Mingil määral oli tasemevahe olemas ja vastane vääris rohkem edasipääsu,» sõnas Terehhov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles