Tiit Sokk kaotusest Venemaale: tasakesi kustutati meid ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise peatreener Tiit Sokk.
Koondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Tairo Lutter / Postimees

EMiks valmistuv Eesti meeste korvpallikoondis kohtus täna teist korda võõrsil Venemaa rahvusmeeskonnaga ja teenis 78:91 kaotuse. Eesti koondise peatreener Tiit Sokk ütles pärast mängu, et võõrustajad olid täna üsna selgelt paremad.

Eesti rahvusmeeskond mängis täna ilma Siim-Sander Veneta, keda tabas kõhuhäda. Eesti parimana viskas Rain Veideman 18 punkti, Gert Dorbek lisas 13 ja Joosep Toome 12 silma. Tiit Soku sõnul oli täna eestlasel mitmeid komistuskohti.

«Tasakesi kustutati meid ära. Aga see on loogiline ka selle kandi pealt, et nad on tulnud Montenegrost laagrist ja võimu täis. Nende füüsis on hetkel väga hea, sellega jäime kindlasti jänni, nii rünnakut kui kaitset silmas pidades,» rääkis Sokk.

Koondise peatreener lisas, et kuigi täna tuli vastu võtta kaotus, oli mängus ka positiivseid noote. «Oli äärmiselt positiivne, et täna päris kehvast seisust tulime taas peaaegu mängu tagasi - korraks vist kuue punkti peale. See tõeliselt tegi rõõmu ja näitab meeskonna selgroogu. Tolles seisus paar asja läks nässu ja võibolla olen ka ise süüdi, aga lõppeks on need ju treeningmängud, millest pigem õppida mitte kaotatut taga igatsema jääda,» lisas Sokk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles