Vassiljevi koduklubi teenis valusa kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonia särgis.
Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonia särgis. Foto: Facebook/Bialystoki Jagiellonia

Eesti jalgpallikoondise tugitala Konstantin Vassiljev oli sunnitud vahetusse minnes pingilt vaatama, kuidas Bialystoki Jagiellonia endale 1:0 eduseisust kaks väravat lüüa lasi.

Poola kõrgliiga kolmandas voorus Zaglebie Lubiniga kohtunud Bialystoki Jagiellonia alustas mängu hästi, minnes juba 12. minutil Maciej Gajosi väravast juhtima. Põhikoosseisu ennistatud Konstantin Vassiljev vahetati 55. minutil välja, olles kogu mängu peale esimene vahetuspingile puhkama kutsutud pallur, vahendas Soccernet.ee.

Vassiljevi väljavahetamise järel läks Jagiellonia seis üpris hapuks, kui esmalt vastas Lublin 62. minutil viigiväravaga ning kolm minutit hiljem mindi Vassiljevi tööandja vastu juba juhtima.

Jagiellonial oli siiski 84. minutil veel võimalus penaltist tabloole taas viiginumbrid särama lüüa. Standardite spetsialisti Vassiljevi pingil olekul võttis vastutuse enda kanda aga esimese värava autor Gajos, kes aga eksis ning nii lõppeski mäng Jagiellonia 2:1 kaotusega Lublini vastu.

Vassiljevi koduklubile oli see hiljuti alanud Ekstraklasa hooaja teine kaotus kolmest kohtumisest, mille järel asutakse enne neljandat vooru liigatabelis 10. positsioonil. Järgmisena minnakse vastamisi aga Zabrze Gornikuga, kes käimasoleval hooajal punktiarvet veel avada suutnud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles