Flora peatreener Hurt: esimene mäng, kus kaotasime distsipliini

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliigas Narva Transile 2:3 alla jäänud ning vahe tabelis põhikonkurentide Nõmme Kalju ja Tallinna Levadiaga suuremaks lasknud FC Flora peatreener Norbert Hurt tõdes pärast kohtumist, et platsil polnud vajalikku ühtsust.

«Esimene mäng, kus me kaotasime kaitses distsipliini ja mäng ei toiminud. Olime positsioonidest väljas ja lasime neil lihtsalt teha kontrarünnakuid – arvan, et see on põhiasi, miks me seda mängu ei võitnud,» sõnas Hurt. «Kui sul on kolm taga, siis on kaitsefaas oluline. Eksimused tulid palliga olles valesöötude pealt, aga peadki siis olema nii organiseeritud, et sul on üleminekud kaitsesse paigas.»

Hurt tunnistas, et seekord polnud loodetud abi ka vahetusmeestest. «Ründefaasis oli täna palju valesööte ja mis oli kurb, oli see, et vahetused ei toonud juurde seda jõudu, mis olnuks vajalik. Pigem läks meeskond vahetustega nõrgemaks,» ütles ta. Mängu lõpuks saadud kahemeheline ülekaal ei teinud samuti Flora elu lihtsamaks. «Vastane tõmbas keskele väga kokku ja andsime küll mõista, et on vaja rohkem läbi äärte mängida... Terviklikku ühtsust täna väljakul ei olnud, selle taha kõik jäigi. Üldiselt saame hästi hakkama, kui vastane annab ruumi, aga seekord ei läinud nii.»

Flora pidas 13 päeva jooksul neli rasket mängu, kuid selle vabanduse taha ei soovinud Hurt pugeda. «Väsimus kindlasti loeb, aga vastane väsis samuti ära. See muudab mängu sirgjoonelisemaks, mida me kahe ründajaga üritasimegi teha, aga siis peaksid vähemalt andma värsked mängijad värskust juurde. Seda ei olnud ja see tegigi olukorra raskeks. Väsimuse taha ei saa peituda, seda targemini tuleb mängida, kui ei jõua. Selles suhtes lasime ennast kergesti oma positsioonilt välja mängida,» tõdes Hurt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles