Tänak Saksamaa MM-rallist: tuleb raske ja väljakutseid täis nädalavahetus

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Järgmisel nädalavahetusel algav Saksamaa MM-ralli on Ott Tänaku sõnul üks tema lemmikutest asfaldirallidest. 

«Olen väga põnevil ja ei suuda ära oodata, milleks oleme Saksamaal võimelised,» sõnas Tänak M-Spordi kodulehekülje vahendusel. «Kindlasti on mul palju õppida, sest viimane korralik asfaldiralli oli mul 2012. aastal.»

Tänaku sõnul on iga katse erinev ja oluliseks saab kiire kohanemisvõime. «See on üks minu lemmikuid asfaldirallisid ja meil on siin varem hästi läinud,» sõnas ta. «Iga katse on aga erinev ja nii saab oluliseks, kui kiiresti suudetakse erinevatele oludele reageerida.» Lisaks peab Tänak oluliseks ka meeskonna omavahelist suhtlust ja pidevat ülevaadet ilmateatest.

Meeskonnal on praegu käsil aga võistluseelsed testimised, et olla kõigeks valmis. «Käivad ulatuslikud testid, mis annavad meile ülevaate teedest ning siinsest olustikust,» lausus Tänak. «Tahame ralliks olla nii valmis kui vähegi võimalik.»

«See on üks nendest rallidest, kus võib juhtuda kõike,» ütles ta. «Sellest tuleb raske ja väljakutseid täis nädalavahetus, aga ma ootan seda suure huviga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles