Kink saamata koondisekutsest: teatud nimed jätavad seal mulle küsimärgi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink koos Levadia peatreeneri Marko Kristaliga.
Tarmo Kink koos Levadia peatreeneri Marko Kristaliga. Foto: Mihkel Maripuu

Poolkaitsja Tarmo Kink lausus pärast Levadia ja Nõmme Kalju vahelist liigakohtumist ajakirjanike vastavasisulisele küsimusele vastates, et Eesti koondise äsjaavaldatud nimekirjast välja jäämine on tema jaoks mõnes mõttes arusaamatu.

«Jah, ma pole aasta mänginud, aga eks ikka võtad natuke südamesse,» lausus Kink, kui temalt küsiti, mis emotsioone Leedu ja Sloveenia mänguks avaldatud 31-mehelisest nimekirjast välja jäämine temas tekitas. «Peatreener rääkis küll suure suuga, et kes mängida saab, see on koondises. Kui räägid, siis vastuta! Aga kui seda nimekirja vaatan, siis päris mitu meest sealt pole küll viimasel ajal mängida saanud,» sõnas Kink.

Poolkaitsja jätkas endale omase otsekohesusega. «Võib-olla minusugust praegu polegi sinna vaja – samasuguseid mehi ju on, kas või Siim Luts ja Igor Subbotin,» viitas ta koondisekaaslastele. «Ja ma pole solvunud, elad korraks välja, läheb üle. Aga huvitaval kombel oli see mittemängimise jutt just siis, kui mina parajasti ei mänginud… Teatud nimed, kes seal on, jätavad mulle küll küsimärgi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles