Kontaveit alustas Vancouveris põhiturniiri keerulise võiduga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Liis Treimann

Vancouveris toimuval 100 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi tenniseturniiril põhitabelisse pääsenud Anett Kontaveit (WTA 162.) oli avaringis võidukas, alistades kolmes setis 3:6, 6:4, 6:1 hiinlanna Shuai Zhangi (WTA 198.).

Veel mullu suvel oli hiinlanna seejuures maailma edetabelis kõrgel 30. kohal, kuid pidi seekord Vancouveris samuti põhiturniirile pääsuks läbima kvalifikatsiooni. Teises ringis kohtub 19-aastane Kontaveit 21-aastase rumeenlanna Patricia Maria Tigiga, kes on maailma edetabelis 115. kohal ning sai turniiriks kaheksanda asetuse. Avaringis alistas Tig 6:3, 6:3 Iisraeli tennisisti Shahar Peeri.

Vancouveri turniiril on parim asetus maailma edetabeli 87. numbril Kirsten Flipkensil. Teise asetusega venelanna Vitalija Djatšenko langes juba konkurentsist, andes avaringis seisul 2:6, 2:5 Horvaatia tennisistile Petra Marticile loobumisvõidu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles