Tolmoff jõudis ülikindla võiduga Türgi turniiril finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Kati Tolmoff tegi Istanbulis peetava turniiri poolfinaalis suurepärase mängu ja pääses finaali. Võistlustel teise paigutusega Tolmoff alistas maailma edetabelis 90. positsioonil asuva Ebru Yazgani 21:9, 21:6.

«Mängisin väga hästi ja ei lasknud teda oma rütmi leida. Minu löögid olid tema jaoks liiga tugevad ning suutsin ise vigu vältida,» kirjeldas Tolmoff võidu toonud mängu. Finaalis mängib eestlanna turniiril kolmandat asetust omava Laura Sarosi vastu Ungarist. «Olen teda küll kahel korral varem võitnud, kuid ta on see turniir mänginud väga hästi. Püüan oma mängu peale suruda ja lihtsaid eksimusi mitte sisse lasta,» arvas Tolmoff homsest finaalmängust.

Kati Tolmoffi jõudmine finaali on sel nädala Eesti sulgpalluritele juba teine finaalikoht. Nädala alguses peetud samuti 5000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri Bulgaarias võitis Raul Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles