Rooney kübaratrikk viis ManU kindlalt Meistrite liigasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (keskel) meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Wayne Rooney (keskel) meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Täna selgusid viimased jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniirile jõudnud meeskonnad, kui peeti viis otsustavat kohtumist.

Ülikindla võidu sai Manchester United, kes alistas täna võõral väljakul 4:0 Belgia klubi Club Brügge. Suurt rolli mängis ManU võidus ründeäss Wayne Rooney, kes lõi kolm väravat vastavalt 20., 49. ja 57. mänguminutil. Viimase naela Brügge kirstu lõi 63. minutil Ander Herrera ning kahe mängu kokkuvõttes võitis ManU 7:1.

Samuti kindla võidu sai täna Leverkusen, kes alistas 3:0 Lazio. 40. minutil avas Saksamaa meeskonna poolt skoori Hakan Çalhanoğlu, 48. minutil sai jala valgeks Admir Mehmedi ning 88. minutil lisas veel ühe tabamuse Karim Bellarabi. Kokkuvõttes jõudis Leverkusen Meistrite liiga alagrupifaasi tulemusega 3:1.

Tasavägise kohtumise pidasid täna omavahel Belgradi Partizan ja Borissovi BATE. Avakohtumise kodus 1:0 võitnud BATE asus tänast kordusmatši juhtima 25. minutil, kui täpne oli Ihar Stasevich. Partizan suutis mängu viigistada, kui 74. minutil lõi omavärava BATE mängumees Maksim Zhavnerchik. Seis 1:1 püsis tablool peaaegu kohtumise lõpuni, kuid 93. minutil viis Partizani 2:1 juhtima Ivan Šaponjić. Kodumeeskonna fännide kahjuks sellest siiski ei piisanud, sest kuigi kahe mängu kokkuvõttes jäädi BATEga 2:2 viiki, pääses just viimane edasi tänu võõrsil löödud väravale.

Neljanda meeskonnana kindlustas edasipääsu alagrupiturniirile Astana, kes viigistas küll täna 1:1 APOELiga, kuid võitis kokkuvõttes 2:1. Viienda täna selgunud meeskonnana mängib sel hooajal Meistrite liigas Moskva CSKA, kes alistas täna Sportingu 3:1 ning võitis kahe matši kokkuvõttes 4:3.

Meistrite liiga alagrupiloos toimub homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles