Postimees korvpalli EMil: Janar Talts: näitasime võistkonnana sisu

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Ukraina.
Eesti - Ukraina. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise mängija Janar Talts sõnas pärast esimest võitu EMil, et kogu meeskond eesotsas supermängu teinud Gregor Arbetiga mängis paremini kui kahes eelmises kohtumises.

«Vastane oli ka natuke teistsugusem kui eelmised kaks vastast. Võib-olla mängu alguses saime sellega käima, et neil oli üks pikk, kelle pealt saime ründes natuke vabamalt tegutseda ja selle pealt saime duhhi üles. Ja loomulikult Gregori ja kogu võistkonna hea mäng,» kiitis Talts meeskonnakaaslast Gregor Arbetit, kes viskas täna 26 punkti. «Gregor tegi kõike väga hästi, kõik tuli hästi välja, visked läksid.»

Otsest põhjust ei osanud Talts välja tuua, mis positiivse mängupildi tingis. «Ma ei oska konkreetselt öelda, mis meie tänases tegutsemises muutuse tõi. Eks kaotused ikka teevad igale mehele (au) pihta, keegi ei taha kaotada 20 või 30ga. Eelmistes mängudes oli ennast raske käima saada. Iga mäng on erinev, enne olid teised, kes tegid paremat mängu. Täna oli minu kord, selle nimi ongi korvpallivõistkond,» lisas tänases mängus 10 punkti ja 7 lauapalli kogunud Talts.

«Eks ta ikka rõõmsaks teeb, eelmise kahe mänguga võrreldes oli see väga suur asi meie jaoks,» väljendas Talts oma emotsioone ja lisas, et füüsiliselt on raske. «Eks kõigil on raske, täna oli kolmas mäng. Õnneks on homme vaba päev ja siis kaks mängu vähemalt veel,» lisas ta.

Järgmine kohtumine on kolmapäeval Leeduga, kes täna kaotas Belgiale. «Nad said täna nähvaka kätte ja ma arvan, et nad tulevad korralikult «tapma» meid. Eks me valmistume nii hästi kui oskame ja teeme nii hästi kui oskame. Eks siis näha ole, mis sealt välja kukub.

Ma arvan, et me ei ole üheski mängus favoriidid, isegi täna ma arvan, et me ei olnud favoriidid, seega ei saa ma öelda, et meie läheme Leedut «tapma». Et me täna siin võidu saime, on väga hea ja näitasime võistkonnana sisu,» lisas Talts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles