Üleskutse korvpallifännidele: osale Riga Arena ümber moodustatavas Eesti inimketis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti fännid.
Eesti fännid. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis peab täna Riias oma viimase kohtumise korvpalli EMi alagrupiturniiril. Eesti vastaseks on Läti ning matši võitja pääseb edasi 16 parema hulka. Eesti fännid korraldavad ülitähtsa lahingu eel inimketi ning kutsuvad kõik Eesti toetajaid osalema.

Fännide aktsiooni eesmärgiks on tänada Eesti koondist EM-finaalturniirile jõudmise eest. Riias asuva Eesti fännimaja pealik Rene Riismaa rääkis, et fänne oodatakse kogunema enne matši algust.

«Alates kell 17.00 ootame kõiki Eesti poolehoidjaid ja sõpru ühtsesse inimketti ümber korvpalliareeni. Keti tugevaim sõlm peab pidama kell 17.30-17.35, et seejärel siirduda üheskoos halli,» selgitas Riismaa.

Ta jätkas: «Inimketi eesmärk on tunnustada Eesti rahvuskoondist EMile jõudmise eest. Ühtlasi täname iseennast – kõiki fänne, kes oleme parematel ja halvematel päevadel Eesti koondisele truuks jäänud ning oma mehi toetanud. Inimkett Riga Arena ümber on rahumeelne, sõiduteest hoiame eemale ning lätlased jt laseme kõikvõimalikul juhul läbi. Juba Riia linna avalikust korrast lähtudes me inimketis õlut ei tarbi ning see ei sobi niikuinii taolisel hetkel Eesti koondisele tänuavalduse juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles