M-Spordi pealik jagas Tänaku tiimikaaslase suunas teravaid kriitikanooli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: SCANPIX

Öösel vastu tänast algas Austraalias autoralli MM-sarja järjekordne etapp. Hommikupoolses osas oli kavas neli katset, mille järel olid Ott Tänak ja Raigo Mõlder seitsmendal kohal, kaotades liidrile Kris Meeke'ile 17,6 sekundiga. Eestlaste tiimikaaslane Elfyn Evans paiknes kümnendal kohal ning kaotust oli kogunenud 1.40,6, mis muutis M-Spordi pealiku Malcolm Wilsoni väga pahaseks.

«Ma tõesti ei tea, mis viga on. Selline tulemus on valmistanud väga suure pettumuse,» rääkis Wilson WRC kodulehele nelja esimese katse järel.

«Tema kehakeelest on näha, et ta ei tea, miks asjad praegu nii on. Olen kindel, et lõunal võtab ta ennast kokku, aga praegu pole tal toimuvast aimugi. Ta on justkui eikellegimaal ning tema kiirus peab paranema. Tema praegune kiirus on selline, nagu alles siis, kui ta meeskonda tuli,» lisas Wilson kriitiliselt.

Tänase päeva teises pooles on kavas veel neli katset, homme sõidetakse kokku neli ning pühapäeval viis katset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles