Ibrahimovici ülestunnistus: kahju, et oma endisele koduklubile väravat ära ei löönud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas sai eile 2:0 võidu Pariisi Saint-Germain, kelle ründeäss Zlatan Ibrahimovic mängis oma endise koduklubi Malmö vastu. Rootsi koondislane tunnistas, et oleks tahtnud oma endise tiimi vastu värava lüüa.

PSG sai eile küll 2:0 võidu, kuid Ibrahimovic väravani ei jõudnud, selle asemel skoorisid tema tiimikaaslased Angel di Maria ning Edinson Cavani. Ibrahimovic nentis, et oli eriline mängida Malmö vastu, kus ta ise aastatel 1999-2001 mängis.

«Oli hea tunne mängida ühe oma eelmise meeskonna vastu,» vahendas Ibrahimovici sõnu goal.com. «Lisaks on nad Rootsi klubi ja ei juhtu just tihti, et neid Meistrite liigas näha saaks. Nüüd oli mul võimalus nende vastu mängida ja see oli natuke nagu täide läinud unistus. Olin motiveeritud, uskuge mind, ma tahtsin väravat lüüa. Kahjuks ma ei teinud seda,» tunnistas PSG äss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles