Hea vorm ei tähenda kõrget kohta

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe üritavad MMi grupisõidus konkurente üllatada.
Tanel Kangert (vasakul) ja Rein Taaramäe üritavad MMi grupisõidus konkurente üllatada. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgrattaässad Tanel Kangert ja Rein Taaramäe kinnitavad, et on USAs Richmondis peetaval maanteesõidu MMil heas vormis. Kurb tõde on aga see, et lõppkohtades ei pruugi korralik vorm kajastuda. Eraldistardi keskpäraste kohtadega ei jäänud mõistagi kumbki rahule, aga pühapäevane grupisõit on veel ees.

«Mina endal erilist võimalust ei näe. Esiteks pole ma MMi tüüpi võidusõitja ja sellel aastal tundub olevat päris munakivi-klassikute meeste rada,» ütles kolmapäeva hilisõhtul eraldistardis 29. koha saanud Taaramäe, tõmmates ootused pühapäeva suhtes kiirelt maha.

Vändra maavõistluses sõbrale viie sekundi ja kolme kohaga alla jäänud Kangert oli samuti ettevaatlik. «Ma pole siiani ühepäevasõitudel väga hästi hakkama saanud. Saab näha, kas ma olen aastatega natuke paremaks läinud või mitte. Loodetavasti ühel päeval tulevad taolised sõidud sama hästi välja nagu suurtuuride ajal mõned etapid,» rääkis Kangert eile hommikul toimunud treeningu eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles