Ott Tänak: loodetavasti suudame Korsikal inimesi üllatada

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Rallisõitja Ott Tänak valmistub elu esimeseks Korsika teedel sõitvaks ralliks ja seega ei tea ta täpselt, mida neljapäeval algavalt mõõduvõtmiselt oodata.

«See on ainulaadne võistlus ja kuigi ma olen näinud Korsika rallide möödunud aastate kaadreid, siis kokkuvõttes ei tea ma sellest eriti palju. Seega on raske ka öelda, mida võiks meilt (koos kaardilugeja Raigo Mõlderga) oodata,» ütles Tänak oma tööandja M-Spordi pressiteates.

«Meil oli poolteist päeva aega, et siinsete teedega tutvuda. Teed on väga käänulised ja kogu aeg midagi toimub. On väga oluline, et meie legend oleks hästi ette valmistatud,» lisas Tänak.

Eesti parim rallimees rõhutas, et tal tuleb eelkõige rahulikuks jääda. «Kui suudame terve nädalavahetuse rahulikud püsida, siis loodevatasti suudame inimesi üllatada ja hea lõppkohaga tagasi tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles