Vassiljevi tööandja kaotas Poola liigas lähikonkurendile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Bialystoki Jagiellonia, Facebook

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi tööandja Bialystoki Jagiellonia omas Poola kõrgliigas võimalust tõusta teisele tabelireale, kuid kaotas võõrsil 1:2 Szczecini Pogonile ja jätkab hoopis seitsmendana.

Jagiellonia jäi kaotusseisu kaks minutit enne avapoolaja lõppu, kui Jakub Czerwinski kasutas ära kaitsjate otsustusekindlusetu tegutsemise ja saatis palli terava nurga alt võrku. Kohe teise poolaja alguses Jagiellonia aga viigistas, kui täpne oli leedulane Fjodor Tšerhnõhh.

Viimane sõna jäi siiski kodumeeskonnale, sest 52. minutil määrati Pogoni kasuks penalti. Kuigi Bartlomiej Dragowski tõrjus Lukasz Zwolinski löögi, jõudis esimesena pallini jaapanlane Takafumi Akahoshi, kelle tabamus osutus lõpuks ka võiduväravaks. Jagiellonia lõpetas mängu kümnekesi, sest neljandal lisaminutil sai teise kollase kaardi Rafal Grzyb.

Algkoosseisu kuulunud Vassiljev vahetati 67. minutil välja. Tihedas liigatabelis võinuks Jagiellonia võidu korral tõusta teiseks, nüüd aga kerkis 18 punktiga sellele positsioonile hoopis Pogon, kellel pole kümne mängitud vooru järel veel ainsa meeskonnana kirjas ühtegi kaotust. Liigatabelit juhib 24 punktiga Gliwice Piast. Jagiellonia on seitsmendal kohal, 14 punkti on sarnaselt neile veel kolmel, 15 punkti kahel ja 13 punkti samuti kolmel meeskonnal. Järgmises voorus võõrustatakse reedel tabelis tagantpoolt neljandal kohal olevat Gdanski Lechiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles