USA preester ähvardas «valet» NFLi meeskonda toetanud 8-aastase poisi maha lasta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Ameerika jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

USA-s New Jerseys tuli päevavalgele kahetsusväärne juhtum, kus kohaliku koguduse preester Kevin Carter ähvardas tulistada 8-aastast poissi.

Suurele ameerika jalgpalli liiga NFLi ja New York Giantsi fännile Carterile ei meeldinud asjaolu, et poisi lemmikvõistkond on hoopis Giantsi rivaal ehk Dallas Cowboys. Carter kutsus enne jumalateenistust poisi enda juurde ning sihtis teda USA kodusõja-aegse, aga töökorras ja laetud musketiga pähe. Seepeale ütles ta poisile «Ma lasen sind.» Õnneks osutus see vaid ähvardamiseks.

Esimsed tunnistajad ilmusid välja alles septembri lõpus ja politsei arreteeris Carteri läinud reedel. 54-aastasele Carterile esitatakse süüdistus, aga esialgu pääses ta 15 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabaks.

Juhtum leidis aset 13. septembri hommikul, paar tundi enne seda, kui Giants ja Cowboys hooaja avamängus vastamisi läksid. Kohtumise võitis Cowboys 27:26.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles