NBA meistri peatreeneri seljaoperatsioonil juhtus haruldane äpardus

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Kerr.
Steve Kerr. Foto: SCANPIX

Juunis korvpalliliiga NBA meistriks tulnud Golden State Warriorsi peatreener Steve Kerr ei saa endiselt tiimi juhendada, sest taastub juuli lõpus toimunud seljaoperatsioonist.

Tegelikult peaks Kerr selle aja peale juba normaalses konditsioonis olema, aga kuna väljasopistunud diski lõikuse ajal tuli tema selgroost vedelikku välja, kujuneb taastumine oluliselt pikemaks. «Selline asi juhtub väga harva. Võttis umbes kuu aega, kui saime aru, mis toimus. Mu pea valutas tihti ja oli ka teisi sümptomeid,» rääkis ta ESPNi vahendusel.

Kui selgroovedeliku lekkele jälile saadi, tehti Kerrile 4. septembrile uus operatsioon. «Leke on kinni pandud, aga mul esineb endiselt sümptomeid ja see ongi põhjus, miks ma endiselt audis olen. Kõik asjatundjad on kindlad, et minuga saab kõik korda, aga ma ei tea veel, millal ma uuesti tööle saan tulla,» selgitas Kerr.

NBA põhihooaeg algab Eesti aja järgi ööl vastu 28. oktoobrilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles