Lindpere: Klavanil ei olnud selles olukorras midagi teha

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Šveits.
Eesti - Šveits. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis lõpetas 2016. aasta EM-valiksarja 0:1 kaotusega, kui koduväljakul jäädi alla Šveitsile. Kohtumise ainus tabamus läks kirja Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani omaväravana. Vahetusest sekkunud poolkaitsja Joel Lindpere sõnul ei olnud Klavanil selles olukorras midagi teha.

«Kui oleksime selles olukorras vea teinud, siis oleks olnud kindel penalti. Klavanil ei olnud selles olukorras midagi teha,» tõdes Lindpere.

Lindpere meenutas ka Ats Purje suurepärast võimalust kohtumise lõpus, kus Purje lõi healt kohalt üle värava. «Valiksarja esimeses kohtumises Sloveenia avstu tuli ta vahetusest sisse ning lõi ära. Nüüd valikturniiri viimases tuli ka sisse, kuid ei löönud ära,» tõdes Lindpere.

Kogenud poolkaitsja sõnul tuleb ka võõrsil peetavates kohtumistes olla edaspidi aktiivsem, kuna seni on jäädud võõrsil veidike passiivseks. «Peame vaatama, kuidas muutuda ohtlikumaks ja agressiivsemaks. Tänane mäng näitas, et füüsiliselt kestame küll,» lisas Lindpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles