Aleksandr Dmitrijev ei pruugi Norras jätkata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev (paremal).
Aleksandr Dmitrijev (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondises poolkaitses olulist rolli täitev Aleksandr Dmitrijev on Hönefossi ridades lõpetamas hooaega Norra kõrgliigas, kuid uueks aastaks mehel veel kontrahti ei ole.



«Leping Hönefossiga saab paari kuu pärast läbi ja seni pole meeskond mulle uut lepingut pakkunud,» avaldas enamasti 90 minutit mängus platsil viibiv poolkaitsja.

Voor enne Norra liiga lõppu hoiab Hönefoss tabelis 14. kohta ning sellele positsioonile jäädakse kindlasti ka viimase kohtumise järel. Seega tuleb neil pidada ka üleminekumänge, kus nelja meeskonna konkurentsis tagab koha kõrgliigasse vaid üks.

«Sellest sõltub palju, kas jääme püsima või mitte. Praegu ei oska öelda, mida klubi tahab või mida nad pakkuda võivad,» lisas Dmitrijev.

Samas sooviks Eesti koondislane pärast oma esimese välisklubi Hönefossiga kahe ja poole aasta pikkuse lepingu lõppu ennast proovile panna uues keskkonnas.

«Tahaks mängida ka teistsuguses liigas ning mõnel teisel tšempionaadil,» avaldas Dmit­rijev. «Inimesed proovivad aidata ning leida mulle uut meeskonda, kuid seni ei ole veel mitte midagi kindlat.»

Kui kahel esimesel Norras mängitud aastal pallis Hönefoss esiliigas, siis sel hooajal on Dmit­rijev koos kaaslastega saanud oskusi proovida kõrgemal tasemel ning see on positiivset mõju avaldanud ka Eesti koondislase mängule.

«Kõrgliigas on hoopis teine kvaliteet kui esiliigas. See on olnud minule ikka suur pluss ning arvan küll, et olen astunud sammu edasi,» sõnas Dmitrijev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles