Võimas võit tõstis Kasahstani ässa poksijate eliitseltskonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennady Golovkin (vasakul) tuuseldamas David Lemieux'i.
Gennady Golovkin (vasakul) tuuseldamas David Lemieux'i. Foto: SCANPIX
  • Golovkin on võitnud kõik 34 matši ning neist 31 nokaudiga!
  • Golovkinit ootab duell Cotto või Alvarezega!

Nädalavahetusel tegi tasulises telekanalis enda debüüdi Kasahstani poksiäss Gennady Golovkin, kes alistas kaheksanda raundi nokaudiga kanadalase David Lemieux’. Ekspertide arvates tõusis Golovkin tänu võimsale võidule nüüd eliitpoksijate sekka, kirjutab Los Angeles Times.

«Olen väga uhke. See võit ja matš olid minu jaoks suur samm edasi. Lisaks oli see võit oluline minu kuvandi jaoks,» rääkis matši järel keskkaallane Golovkin.

33-aastane Golovkin on profikarjääri jooksul pidanud nüüd 34 matši ning need kõik ka võitnud. 31 matši on Kasahstani poksiäss võitnud nokaudiga ning seejuures on 21 viimast võitu tulnud nokaudiga.

Tänu võidule on Golovkinil võimalus nüüd kandideerida WBC tiitlile ja tal on õigus kohtuda Miguel Cotto ja Canelo Alvareze vahelise duelli võitjaga. Cotto ja Alvarez on praegu keskkaallaste seas ühed kõlavamad nimed, nende omavaheline matš leiab aset 21. novembril. Selle matši võitjal on vaid 15 päeva aega, et leppida kokku duell Golovkinga, kuna vastasel juhul läheb tiitel Kasahstani mehe valdusesse.

Miguel Cotto (vasakul) ja Canelo Alvarez lähevad omavahel oodatud duellis vastamisi. Foto:
Miguel Cotto (vasakul) ja Canelo Alvarez lähevad omavahel oodatud duellis vastamisi. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles