Totrus: usin pealekaebaja ähvardas Lewandowskit lonksu šampanja eest politseiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski tähistas võitu Iirimaa üle mehise šampanjasõõmuga.
Robert Lewandowski tähistas võitu Iirimaa üle mehise šampanjasõõmuga. Foto: SCANPIX

Euroopa hetke parim ründaja Robert Lewandowski on sattunud tobedasse olukorda, sest teda ähvardatakse platsil võidušampanja rüüpamise eest politseiga.

Poola alistas äsja lõppenud EM-valiktsükli viimases kohtumises 2:1 Iirimaa ja kindlustas sellega pääsme finaalturniirile. Lewandowski ja teised Poola koondislased tähistasid saavutust mõistagi ka sellega, et välja otsiti šampanjapudelid. See vaatepilt ei mahtunud aga hinge ühele inimesele, kes teavitas ametivõime anonüümselt sellest, et Lewandowski tarbis massiüritusel alkoholi selleks mitte ette nähtud kohas.

Sel hooajal klubi ja koondise eest 17 mänguga juba 23 väravat kõmmutanud Lewandowski ise ja ka Poola jalgpalliliit naersid tobeda süüdistuse mõistagi välja. Ründetäht postitas Twitterisse vastuseks vaid irooniliselt «Terviseks!» Mõistagi kasutasid lõõpimiseks võimalust ka teised Poola koondislased, näiteks Sevillas mängiv Grzegorz Krychowiak kuulutas igaks juhuks kohe, et tema pole lonksugi alkoholi tarbinud.

Kaitsja Kamil Glik tundis aga huvi, kas talle tullakse samuti varsti käeraudadega järele. «Sõjaväepolitsei on teel, võta kohe meiega ühendust,» lõõpis seepeale talle vastuseks Poola jalgpalliliidu president (!) Zbigniew Boniek. «Me ei võta seda lugu tõsiselt. Loodetavasti ei asu alaliit Robertit antud teemal tüütama. Ma ei tahaks, et ta peaks sellise jamaga tegelema,» sõnas Lewandowski agent Cezary Kucharski kodumaisele väljaandele SportoweFakty.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles