Vormel-1 legend: Hamilton võiks püüda Schumacheri rekordit

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

1992. aastal vormel-1 sarja maailmameistriks tulnud Nigel Mansell ütles BBC-le, et värskelt kolmandat korda vormel-1 tiitli võitnud Lewis Hamilton peaks nüüd hakkama keskenduma Michael Schumacheri rekordi püüdmisele. Sakslane tuli maailmameistriks koguni seitsmel korral.

«Lewis on kindel favoriit ka 2016. ja 2017. hooajal. Ta on praegu teistele püüdmatu. Ta väärib kõike, mida on saavutanud. Aga paljud hakkavad tundma kadedust, sest tal on parim auto. Minu arvates on tema paremad ajad veel ees. Mina ütleksin talle, et ta keskenduks Schumacheri rekordi püüdmisele,» rääkis Mansell.

Tema hinnagul on seitsme tiitli võitmisel võtmesõnaks auto vastupidavus ja sel hooajal suutis Hamiltoni Mercedes olla 2000. alguse Ferrari tasemel. «Schumacheril oli läbi aegade kõige vastupidavam masin. Ta võitis ainuüksi tänu sellele kolm MM-tiitlit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles