Kuusmaa Balti liiga võidust: vastas polnud maailma tugevaim meeskond

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AVIS Rapla peatreener Aivar Kuusmaa.
AVIS Rapla peatreener Aivar Kuusmaa. Foto: Margus Ansu

Rapla AVIS korvpallimeeskond võitis täna Balti liigas 72:64 Riia Baronsit ning Eesti klubi peatreener Aivar Kuusmaa leidis eelkõige, et kohtumine möödus tõusude ja mõõnadega.

«Vastas, ütleme nii, et olnud maailma tugevaim võistkond ning lõpus panid nad ka vabadelt positsioonidelt mööda. Nii et see polnud ainult meie kaitse töö vili. Aga tuleb poisse kiita. Oleme noor võistkond ning selline tõusude-mõõnadega mäng, nagu tänagi oli, on selle aastanumbri lõpuni (tundub) meie mängu sisse kodeeritud,» tunnistas Kuusmaa.

«Kinnitan, et kaitses tegime teatud asju kindlasti paremini kui viimati kodus TLÜ/Kalevi vastu. Rünnakuga ei saa väga rahule jääda: näiteks kate-kattest mängus kaks-üks olukordi me ei suuda ära lahendada, see on probleem. Noore võistkonna eripära on seegi, et pole meest, kes sündmusi väljakul vajalikul hetkel rahustaks,» lisas Rapla juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles