Hamilton «mütsiskandaalist»: kaks täismeest ei peaks nii käituma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalavahetusel USA etapil kolmandat korda vormel-1 sarja maailmameistriks kroonitud Lewis Hamilton lausus enne sel nädalalõpul peetavat Mehhiko etappi, et kahetseb pärast sõitu esikolmiku ruumis aset leidnud seika, kus ta viskas tiimikaaslasele Nico Rosbergile nokkmütsi, too aga heitis selle talle tagasi.

«Kahelt täismehelt midagi sellist ei ootaks,» nentis Hamilton Sky Sportsi vahendusel. Mercedes tahab, et Hamilton ja Rosberg kokku saaksid ning suud puhtaks räägiksid, sest lisaks on meeste vahel erimeelsusi seoses Austini etapi avakurvis toimunuga. Hamilton tõrjus seal Rosbergi esikohalt teiseks, kui surus tiimikaaslase ideaaltrajektoorilt välja – Hamiltoni enda meelest määrustepäraselt, Rosbergi arvates aga põhjendamatult agressiivselt.

Hamilton on nõus sellest rääkima, kuid sooviks «mütsiskandaali» unustada. «Minu teol ei olnud mingit sügavamat tähendust, olin lihtsalt nii õnnelik! Võib-olla peate Nicolt küsima, mida tema arvas,» rõhutas britt seda, et ei mõelnud Rosbergile teise koha omaniku mütsi visates midagi halba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles