Hamilton F1 sarja üldseisust: ma ei aita Rosbergil Vettelit võita

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas tänavuseks maailmameistriks kroonitud Lewis Hamilton teatas, et kui asi puudutab tiimikaaslase Nico Rosbergi aitamist allesjäänud kolmel etapil, siis selle jaoks on tema käed seotud.

Hamilton kindlustas eelmisel nädalavahetusel USAs oma kolmanda maailmameistritiitli ning lisaks on Mercedes juba kindlustanud ka üldvõidu meeskondlikus arvestuses. Mullu teiseks jäänud Rosberg on aga jahtimas veel üldarvestuse teist kohta, kuigi praegu hoiab seda Ferrari rooli keerav Sebastian Vettel, kes on kaasmaalase ees juhtimas nelja punktiga.

Kui Vettelit on lubanud omapoolselt aidata tema tiimikaaslane Kimi Räikkönen, siis Rosbergil oma meeskonnakaaslaselt abi pole oodata. «Tiim pole palunud mul teda toetada,» andis Hamilton mõista, et ta ei kavatse Rosbergi aidata.

Hetkel kolmandat kohta hoidev Rosberg nentis briti sõnavõtu järel, et saab sellest aru. «Ei, ma ei oota seda,» tunnistas Rosberg, et ta ei arva, et Hamilton peaks teda aitama. «Ta tahab sõite võita sama palju kui mina või Sebastian.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles