Chelseast minema saadetud arst annab lisaks klubile ka Mourinho üksinda kohtusse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Carneiro.
Eva Carneiro. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho peab peagi minema töötribunali ette, sest hiljuti klubist lahkunud arst Eva Caneiro otsustas, et annab lisaks Londoni klubile eraldi kohtusse ka peatreeneri.

Carneiro ja Mourinho läksid omavahel raksu augusti alguses, kui liigahooaja avamängus andis Eden Hazard märku, et vajab arstiabi. Kuna Carneiro ja tiimi füsioterapeut John Fearn jooksid seejärel väljakule, pidi Hazard väljakult lahkuma ja niigi ühemehelises vähemuses olnud Chelsea pidi Mourinho pahameeleks mõnda aega hakkama saama koguni üheksakesi. Väidetavalt kasutas Chelsea loots seejärel Carneiro suunas ebatsensuurseid väljendeid ning teatas, et edaspidi võib arst tiimi aidata vaid treeningutel.

Carneiro lahkus seejärel Chelseast ning asus konsulteerima mitme advokaadiga, et klubi alusetu minemasaatmise eest kohtusse kaevata. Täna teatas DailyMail, et Chelsea endine arst otsustas aga lisaks klubi kohtusseandmisele esitada ka eraldi individuaalse hagi Mourinho vastu ning kui enne 8. novembrit ei suudeta kohtuväliselt kokkuleppele saada, siis peab Chelsea juhendaja astuma töötribunali ette.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles