Video: Barcelona esitas mängijate vembu pärast vabanduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar sai laupäeval kirja värava ja asus pärast seda koos tiimikaaslastega pressikonverentsil tembutama.
Neymar sai laupäeval kirja värava ja asus pärast seda koos tiimikaaslastega pressikonverentsil tembutama. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpallimeeskond esitas vabanduse selle eest, et nende klubi mängijad viskasid Halloweeni ajal vembu vastastiimi mängijale.

Barca alistas laupäevases Hispaania liiga mängus 2:0 Getafe ning väidetavalt tahtsid mitmed mehed pärast võitu visata väikese vimka oma peatreenerile Luis Enriquele. Kamp, kuhu kuulusid Halloweeni kostüümidesse riietatud Neymar, Luis Suarez, Gerard Pique, Jordi Alba ja Marc Bartra, tegid ootamatu etteaste pressikonverentsile, kuid oma juhendaja asemel leidsid nad sealt eest Getafe mängija Victor Rodrigueze.

Pärast intsidenti esitati juhtunu pärast ka ametlik vabandus. «Mingil juhul ei olnud meie eesmärgiks solvata või teha liiga kellelegi Getafe meeskonnast. Meie etteaste Victor Rodrigueze mängujärgsel pressikonverentsil oli õnnetu juhus,» seisis Barca teates. «Meeskond on teadlik vastutusest, mis kaasneb Barcelona mängijaks olemisega ja tahame vabandada kõigi ees, kes tundsid end solvatuna.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles