Tallinna Ülikool ja TTÜ/Tradehouse võitsid veerandfinaalseeria avavaatuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Tradehaouse'i naiskond
TTÜ/Tradehaouse'i naiskond Foto: Tairo Lutter

Laupäeval anti avavile kahes viimases naiste võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalpaaris, kus eeldatavad favoriidid alustasid kindlalt. Sammu poolfinaali suunas astusid Tallinna Ülikool ja tiitlikaitsja TTÜ/Tradehouse. 

Tartu Ülikool/Eeden alustas võõrsil peetud mängu TTÜ/Tradehouse'i vastu võimsalt, loovutades avageimis võõrustajatele vaid 18 punkti. Ülejäänud kolmes geimis TTÜ end üllatada ei lubanud, kui Emajõelinna naiskond kogus vastavalt 17, 16 ja 21 punkti, vahendab volley.ee.

Tallinna Ülikool rahvaliigas mängivale Mectus Tartu/TKSK-le geimi ei loovutanud, saavutades Tartus 3:0 (15, 20, 23) võidu. 

Tallinna Ülikool ja Mectus Tartu/TKSK peavad kahemängulise veerandfinaalseeria korduskohtumise juba homme kell 15.30 Tallinnas. Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ/Tradehouse kohtuvad uuesti 15. novembril Tartus. Nelja parema hulgas on koha juba kindlustanud Kohila Võrkpalliklubi ja Famila/Võru Võrkpalliklubi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles