Dina Ellermann lõpetas Poolas vabakava viienda kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dina Ellermann.
Dina Ellermann. Foto: Külli Tedre

Lõppenud nädalavahetusel võistles Dina Ellermann hobusel Landy`s Akvarel Poolas Zakrzowis rahvusvahelisel CDI3* tasemega võistlusel. Reedeses GP kavas saavutati kaheksas ja pühapäevases GP vabakavas viies auhinnaline koht.

Kui reedeses kavas sai meie paar tulemuseks 65,060%, siis vabakavas suutsid nad oma hindeid parandada ja skoorisid 67,025%, mis andis neile kaheksa võistluspaari seas viienda koha. Vabakava võitis Ilka-Kerstin Geiss hobusel Last Minute 3 Saksamaalt, kelle lõpptulemuseks jäi 72,725%.

Ellermann lausus, et kavades tulid sisse mõned eksimused. Siiski oli ta väga rõõmus, et sai 4* ja 5* kohtunikelt kõrged hinded nt küljenduste ja passaaži eest. «Proovime keskenduda oma nõrkadele kohtadele ja nendega tööd teha. Veatu testi sõitmine oleks meile väga oluline,» sõnas Ellermann.

Zakrzówi CDI3* võistluse näol on tegemist väga hästi korraldatud ja kõrgetasemelise võistlusega, kus seekord  osales sportlasi kokku 14 riigist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles