Aruküla alistas meistriliigas Tapa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistriliigas sai Aruküla SK sel hooajal teistkordselt jagu SK Tapast, seekord kodus numbritega 35:26 (17:11).

Avapoolaja lõpus 5:0 vahespurdi teinud võitjate suurimateks skooritegijateks osutusid Siim Valdlo 7 ja Mihkel Vaher 5 ning kaotajatel Martin Adamson ja Sander Sven Annula võrdselt 7 tabamusega.

Aruküla peatreener Toivo Järv kiitis vastaste mängu algust. «Tapa oli tahtmist täis ning nad mängisid hästi. Me olime alguses hädas realiseerimisega ja vahe ei tahtnud kasvada. Poolaja lõpus hakkasime kaitses rohkem pingutama ja puurisuul tegi häid tõrjeid Siim Normak. Teisel poolajal saime juba mänguaega kõigile anda,» rääkis Järv.

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann nentis, et seekord neist vastast polnud Arukülale. «„Me ei suutnud enda rünnakujoonisest kinni hoida, kuid selle pealt teenis Aruküla kiireid. Samuti tegutses hästi nende väravavaht ning kokkuvõttes võib öelda, et vanemate meeste tarkus võidutses. Vigastuspausilt naasnud Annulast oli palju kasu, kuid ta pole veel oma endisel tasemel. Osaliselt saab teda mängus siiski kasutada,» selgitas Koppelmann.

Tabeliseis: Põlva Serviti 12 (7-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10 (6), Viljandi HC 10 (7), HC Viimsi/Tööriistamarket 8 (7), Aruküla SK 7 (8), Audentes SK 3 (7), SK Tapa 0 (8) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles