Vassiljev: 3:0 võiduga peab rahule jääma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev mängus Gruusia vastu
Konstantin Vassiljev mängus Gruusia vastu Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis võitis täna Lillekülas peetud sõprusmängus 3:0 Gruusiat. Skoori avas Ats Purje ning veidi hiljem said koondise eest oma esimesed tabamused kirja Artur Pikk ja Maksim Gussev. Kahele väravale eeltöö teinud Konstantin Vassiljev tunnistas, et sellise kindla võiduga peab rahul olema.

«Esimene poolaeg oli võrdsem ja mõlemal meeskonnal olid oma head perioodid. Meil olid paremad võimalused, kuid ei suutnud neid ära realiseerida,» kirjeldas Vassiljev 0:0 viigiga lõppenud avapoolaega. «Teisel poolajal võttis Ats Purje värav pinged maha. Suutsime olukordi hästi realiseerida. 3:0 võiduga peab rahule jääma.»

Täna tegid koondise eest debüüdi Rauno Sappinen ja Nikita Baranov. Esimese tabamuse said sinisärkide eest kirja Pikk ja Gussev. Vassiljevi sõnul tegid noored hea mängu ning siit on võimalik vaid edasi liikuda. «Nende meeste aeg on alles ees. Täna olid nad head, aga nüüd peavad nad näitama stabiilsust. Igal juhul on neil hea stardikoht edaspidiseks.»

Debütant Sappinen kinnitas, et sinist särki oli au kanda. «Väga meeliülendavad tunded valdavad. Rõõm ja au oli koondist esindada. Alguses võttis jala korraks värisema, aga õnneks sain kiiresti palli puutuda ja mängu sisse elada,» kommenteeris Sappinen, kes mängis täna tipuründajana. «Treener ei öelnud mulle enne, millisele kohale ta mind vahetab. Arutasime küll, et kus mulle kõige rohkem mängida meeldib. Südames olen number 10 (ründajaalune mängija - toim), kuid tegelikult meeldivad mulle mõlemad positsioonid,» ütles Sappinen, kes tänavu Flora eest lõi meistriliigas 16 väravat.

Debütant Baranov tunnistas omalt poolt, et koondisekarjäär sai ideaalse alguse. «Ründes kõik toimis ja taga hoidsime nulli. Niimoodi debüteerida on kõigi unistus,» rääkis keskkaitsja. Tegelikult on mees koondise vaateväljas olnud juba mõnda aga, kuid väljakule pääses ta esimest korda. «Teadsin, et otsustavates mängudes ma oma võimalust ei saa. Pidin ootama oma aega. Nüüd mängisin Ragnar Klavani kõrval ja tunne oli väga hea. Ta juhendas ja aitas mind, andis märku, millal kuhu liikuda. Meie vahel oli hea kommunikatsioon.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles