Vormel-1 ei pea olema stressirohke: teised kihutasid võidu, Alonso võttis päikest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja hooaja eelviimasel etapil Brasiilias Interlagose rajal pakkus kvalifikatsiooni ajal rahvale lõbusat vaatepilti McLareni tiimis sõitev Fernando Alonso, kelle tänavune hooag on täielikult aia taha läinud.

Hispaanlane ei saanud kvalifikatsiooni õieti alustadagi, kui meeskond teatas talle raadio teel, et tänaseks on sõit sõidetud. «Jäta auto seisma, jäta kohe seisma!» öeldi Alonsole, kui hispaanlane oli oma esimesel ajalisel ringil jõudnud alles raja teisele sektorile. Ka eile ütles Alonso auto teisel vabatreeningul üles ja sõit tuli mootoriprobleemide tõttu pooleli jätta.

Sedapuhku ei võtnud Alonso hädasid aga südamesse, ei loopinud sõidukindaid ega kiirustanud isegi tagasi boksi insenere ja mehaanikuid sõimama, vaid leidis rajapervelt üles rajatööliste kokkupandava tooli, sättis end sinna mugavalt istuma ning asus päikest võtma, jäädes selle käigus ka kaamerameeste ja fotograafide objektiivide ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles