Kristali soengusaladus paljastatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka peatreener Marko Kristal.
Tartu Tammeka peatreener Marko Kristal. Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka jalgpallimeeskonna juhendaja Marko Kristali asemel täna Ring FMi eetris olnud saates «Mehed mängust» olnud klubi abitreener Norbert Hurt rääkis, et hiljutisel hooaja lõpetamisel julgesid mängijad pärast julguse kogumist pealikult küsida ammu painanud küsimuse: miks Kristal mängijana mullet-soengut eelistas?

«Kristal tahtis olla moodne, kuid tunnistas nüüd, et oli ajast maha jäänud,» sedastas Hurt ekskoondislase sõnu.

Millest veel juttu tehti? Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna abitreener Gert Kullamäe tunnistas, et on oma praeguse rolliga rahul.

«Mul pole praegu peatreeneri ambitsioone. Kui Indrek Visnapuu mind enda kõrvale kutsus, oli mul valida selle töö ja mängimise vahel,» meenutas Kullamäe. «Sisetunne ütleb, et ma pole valmis peatreeneri kohuseid täitma. Ma ei taha olla kehva juhendaja. See on teine maailma ja mängu tulevad uued nüansid.»

«Abitreenerina on hea töötada, kui peatreeneriga on hea klapp leitud, ja meil see nii on,» jätkas ta. «Olen õpipoisi rollis. Õpin ja vaatan, kuidas asjad käivad. Tunnen end palju kindlamalt kui mullu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles