Rattakuulsus võib terrorirünnakute tõttu püssi taskusse jätta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador on harjunud võitu tähistama püssilaske imiteerides
Alberto Contador on harjunud võitu tähistama püssilaske imiteerides Foto: SCANPIX

Kahekordne Tour de France'i võitja Alberto Contador andis mõista, et pärast hiljutisi terrorirünnakuid Pariisis võib ta muuta oma võidutähistamist, kus ta imiteerib püstoliga laskmise liigutust.

«Minu juubeldusel pole midagi pistmist laskmise ega vägivallaga. See annab lihtsalt märku minu võidust, kuid kui see inimesi solvab, siis pole mul probleemi seda mitte teha,» kinnitas Contador Briti väljaandele Huffington Post antud intervjuus, vahendab Spordipartner.ee.

«Samas pole see tragöödia kuidagi seotud spordiga. Rattasport on teine asi. Hispaanlased on sarnase olukorraga silmitsi seisnud 11. märtsi rünnakute tagajärjel ning paljud mulle lähedased inimesed said seeläbi kannatada,» meenutas Tinkoff-Saxo rattur 2004. aasta sündmusi, kui Madridi rongides toimunud pommirünnakute tagajärjel sai surma 191 inimest, vigastatuid oli ligi 2000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles