Kas Kristjan Kangur saab endale täna uue koduklubi?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur.
Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur sõlmis hooaja alguses kahe kuu pikkuse lepingu Hispaania kõrgliigas ja Hispaania meistrivõistlustel mängiva Laboral Kutxaga. See leping on juba mõnda aega tagasi lõppenud ning nüüd otsib eestlane endale uut tööandjat. Viimasel ajal on Itaalia meedia Kangurit seostanud Enel Brindisi meeskonnaga.

«Brindisi on Kanguriga lepingu sõlmimisele lähedal,» kirjutas Tuttosport viimati Eesti koondislase kohta. Nüüd andis Enel Brindisi meeskond teada, et täna Eesti aja järgi kell 18.00 antakse pressikonverents.

Täpsemalt klubi koduleht pressikonverentsi sisu ei avalda, kuid spekulatsiooni kohaselt võidakse avalikuks teha Kanguri palkamine.

Enel Brindisi meeskond hoiab Itaalia kõrgliigas praegu 5 võidu ja 4 kaotusega 8. kohta. Itaalia kõrgliiga on Kangurile tuttav koht ja seal on ta pallinud mitme erineva tiimi ridades. Itaalia kõrgliigas on Kangur varasemalt pallinud Bologna Virtuse, Varese, Siena Montepaschi ja Milano Emporio Armani ridades.

Kõige pikemalt on ta seaotud olnud Varesega, kus ta on pallinud kolmel hooajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles