Kalju pikendas lepingut suurima väravakütiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo (pikali)
Tarmo Neemelo (pikali) Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju jalgpalliklubi läbi aegade suurim väravakütt ning läinud hooaja järel fännide lemmikuks valitud Tarmo Neemelo pikendades klubiga lepingut ühe hooaja võrra.

«Mul on väga hea meel jätkata Nõmme Kaljus, kus soovin aidata klubil saavutada eesmärke ning anda maksimaalne panus meeskonnale. Samuti soovin pakkuda fännidele positiivseid emotsioone ning ilusaid väravaid,» lausus Neemelo lepingu sõlmimise järel.

«Möödunud hooaeg näitas ta, et ta on endiselt ohtlik ja ebamugav mängija vastastele. Kuigi paljudes mängudes sekkus ta mängu vahetusest, suutis ta lüüa väga olulisi väravaid ning muuta mängu kulgu. Alates järgmisest nädalast saab «Karu» ennast tõestada uuele peatreenerile ning kindlasti suudab ta oma kogemustega aidata Kaljut eesmärkide saavutamisel,» lisas klubi abitreener Sergei Terehhov.

33-aastane pikakasvuline ründaja liitus Kaljuga aastal 2011, aidates klubil selle ajaga saavutada Eesti meistritiitli ja Eesti karikavõidu. Klubi eest on ta löönud liigas 80 väravat, olles sellega Kalju suurim väravakütt.

Nõmme Kalju esindusmeeskond alustab 2016. aasta hooajaks ettevalmistumist 14. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles