Postimehe otsepilt: Kehra sai põnevusmängus Servitist napilt jagu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel alistas Kehra tippude heitluses kodusaalis 26:24 Põlva Serviti. Liigatabelis tõusis nüüd liidriks Kehra, kellel on kümne võidu kõrval üks kaotus, Põlva sai samuti kümne võidu kõrvale aga teise kaotuse.

Kehra resultatiivseim oli 9 väravaga Marko Slastinovski, Dmõtro Jankovski lisas 6 väravat. Põlva kasuks viskas Andrii Ternovõi 5 väravat, Ardo Puna lisas 4 tabamust.

Enne mängu:

Kehra alistas eelmises voorus kodupubliku toel Audentese 44:26 ning Serviti sai Põlvas 44:16 jagu Tapast. Kehra ja Serviti on tänavu kohtunud kahel korral. Meistriliiga avaringis oli Serviti septembri keskel kodus parem 27:26, detsembri alguses Viljandis toimunud karikafinaali võitis Kehra 35:33.

«Serviti tahab karikafinaali eest meile kätte maksta,» ei varjanud kehralaste peatreener Indrek Lillsoo. «Meie meeskond on vaimselt küll natuke väsinud, kuid mängime kodus ja tahame uuele aastale liidrina vastu minna. Tuleb võitluslik kohtumine, aga mitte nii närviline kui karikafinaalis, sest praegusel matšil on vähem kaalul. Samuti saab meeste vahel mänguaega võrdsemalt jagada.»

Serviti juhendaja Kalmer Musting ei hakka kohtumist üle tähtsustama. «Saame tugeva mängu hea konkurendi vastu,» tõdes Musting. «Mängime küll võõrsil, kuid viimased aastad on näidanud seda, et kummalgi erilist koduväljakueelist pole. Ootan taas suureskoorilist tulemust, sest mõlemad meeskonnad viljelevad kiiret käsipalli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles