Oma kehaga kolme tüdrukut kuulide eest kaitsnud noor jalgpallur tapeti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zaevion Dobson.
Zaevion Dobson. Foto: SCANPIX

Neljapäeva õhtul toimus USAs Knoxville’is mitu tulistamist, kui kolm meest asusid kätte maksma varasema tulistamise eest. Nende käe läbi hukkus 15-aastane Zaevion Dobson, kes päästis oma elu hinnaga kolm tüdrukut, vahendab ABC News.

Politsei teatel tulistati esmalt oma korteris viibinud 46-aastast Lisa Perryt. Perry 23-aastane poeg Brandon Perry võttis seepeale kaasa mitu sõpra ning sõitis linnaossa, kus tulistajad nende arvates elasid. Politsei kinnitusel tulistasid mehed seal valimatult tänaval viibijaid. Koos kolme tüdrukuga ja teiste sõpradega ühe maja ees istunud Dobson püüdis neid kaitsta, kuid sai ise mitu kuulitabamust. Tüdrukud pääsesid politsei sõnul tervelt.

Brandon Perryt otsima asunud korrakaitsjad leidsid mehe lõpuks avarii teinud auto rooli tagant. Ka teda oli tulistatud ning ta suri saadud haavadesse reede hommikul haiglas. «Nendele argpükslikele ja mõttetule vägivallategudele tuleb lõpp teha,» lausus Knoxville’i politseiülem David Rausch ABC Newsile. «Peaksime valmistuma jõuludeks, kuid selle asemel on kaks noort meest nüüd surnud. Paraku valisid tulistajad kättemaksu nimel välja seltskonna noori mehi ja naisi, kes veetsid lihtsalt väljs aega.»

Dobsoni vend Zach viibis samuti tulistamise ohvriks langenute seltskonnas. «Miks keegi tuleb ja tulistab lihtsalt süütuid kõrvalseisjaid? Zae oli suurepärane sell, suurepärane vend. Jään teda taga igatsema,» lausus Zach Dobson telekanalile WBIR-TV. Zaevion Dobson mängis Fultoni kooli jalgpallimeeskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles