Arsenali peatreener usub oma meeskonna tiitlivõitu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas lõppeb aasta pingelise tabeliseisuga ning esimest kohta on hoidmas Arsenal. Londoni tiimi loots Arsene Wenger on sealjuures enesekindel, et tema hoolealused tulevad sel aastal Inglismaa meistriks.

Liigatabelis esimesel kohal oleval Arsenalil on uuele aastale vastu minnes kirjas 39 punkti, sama palju on ka selle hooaja komeedil Leicester Cityl. Hooajal 2013-2014 meistriks tulnud Manchester City on 36 silmaga kolmas ja Tottenham Hotspur omakorda 35 punktiga neljandal kohal. Wengeri sõnul on ta teadlik sellest, et ees ootab veel pikk hooaeg, kuid samas ta usub, et sel aastal võib taas olla tema meeskonna tähetund.

«Olen kindel (oma meeskonna tiitlilootustes). Samas on veel pikk tee minna, oleme alles poole peal. Kõik tahavad võitjat ennustada, aga alles pool teed on käidud. Peame sellest üle olema ja tõestama, et suudame pinget taluda. Aga kindlasti ei saa meid maha kanda, me oleme 19 mänguvooru järel siiski esimesed. Võitleme kõvasti, et sinna jääda. Meil on hea šanss ja kavatseme selle eest võidelda,» rääkis Wenger.

Viimati tuli Arsenal Inglismaa meistriks hooajal 2003-2004.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles