Venemaa suusataja annetab auhinnaraha kurva saatusega treeneri perele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Ustjugov (esiplaanil).
Sergei Ustjugov (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Venemaa murdmaasuusataja Sergei Ustjugov alustas suusatuuri Tour de Skid eilse sprindi teise kohaga ja teenis selle eest 2500 eurot. Ustjugov ei hoia seda kõige sugugi endale, vaid lubas osa rahast annetada hiljuti autoõnnetuses hukkunud treeneri Eduard Mihhailovi perele.

47-aastaseks elanud Mihhailovid jäid pärast 14. detsembril Permi lähedal toimunud autoõnnetust leinama abikaasa ja neli last. Ustjugovi eesmärk on perele anda igas kuus 1000 eurot. Venemaa kuni 23-aastaste koondise treenerina töödanud mehe peret on lubanud toetada ka teised Venemaa suusatajad.

«Proovin aidata nii palju kui võimalik. Sprindi teine koht on minu jaoks väga tähtis ja minu mõtted on Eduardi perega. Pühendan edu talle. Eduard oli minu treener alates täiskasvanuks saamisest ja tema surmast oli kohutav kuulda,» ütles Ustjogov Rootsi väljaandele Expressen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles