Galerii: jalgpallurid korvpallisaalis ehk NBA kolis korraks Londonisse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliiga NBA kolis neljapäeva õhtul taas korraks Euroopasse, kui Toronto Raptors ja Orlando Magic võtsid mõõtu Londoni O2 Arenal. Viimase kuue aasta jooksul oli tegemist kuuenda korraga, kui NBA Londonisse jõudis.

Brittidele pakuti täisväärtuslik etendus ja Toronto võttis 106:103 võidu alles lisaajal. Võitjate poolelt säras 24 punkti visanud ja kaheksa lauapalli kogunud Kyle Lowry. Cory Joseph lisas 19, Jonas Valanciunas ja DeMar DeRozan 13 punkti. Orlando parimana viskas Victor Oladipo 27 silma.

Mängul oli kohal tavapäratult palju jalgpallureid. Londoni Chealseat esindasid teiste hulgas Kurt Zouma, Eden Hazard, Loic Remy, Asmir Begovic ja Thibaut Courtois, Arsenalist olid kohal Oliver Giroud ja Alex Oxlade-Chamberlain. Pausi ajal näitas korvpalliväljakul oma oskusi Chelsea legend Didier Drogba. Saalis olid esindatud pea kõik Inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubid. Lisaks leidus pealtvaatajate hulgast palju näitlejaid, lauljaid ja teisi avaliku elu tegelasi.

Toronto ja Orlando mängu 20 000 piletid müüdi välja vähem kui tunni ajaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles