Schumacher sai abi paavst Franciscuselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavst Franciscus
Paavst Franciscus Foto: SCANPIX

Maailma Autospordi Liidu (FIA) president Jean Todt külastas Vatikanis paavst Franciscust ja muude teemade kõrval räägiti ka vormel-1 seitsmekordsest maailmameistrist Michael Schumacherist.

Todt tutvustas paavstile programmi, mis ennetab laste hukkumist liiklusõnnetuses. «Rääkisime talle, et iga päev hukkub liikluses 500 last ja veel 20 000 saavad vigastada. Usun, et ta sai probleemist aru,» selgitas Todt. Franciscus lubas programmile õla alla panna.

Jutt jõudis ka suusaõnnetuses pead vigastanud Schumacherini. «Küsisin paavstilt, kas ta ei sooviks Schumacheri eest palvetada. Ta nõustus hea meelega. Franciscus tunneb Schumacherit ja oli õnnetusest kuulnud,» jätkas Todt. «Schumacher on mu südames ja kuulub mu perekonda.»

Schumacher on varem Bildile antud intervjuus tunnistanud, et usub jumalasse. «On olemas keegi, kes meid kõiki ühendab. Ma usun jumalasse. Ma ei käi küll eriti kirkus, kuid vaatan tihti taevasse ja räägin jumalaga maailma asjadest. Palvetan enda ja oma perekonna nimel.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles